Vystupoval
Sviečka Výrobu Foriem, 3D Bohyne Sviečka Plesne DIY Formy Mydlo Formy Sviečka Tvorby Plesní Ručne vyrábané Sviečky Remeslá Umelecké Formy
0 Recenzie Produktov
€26.96
€13.48
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a11036

Popis:

Sviečka forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu, mäkké a trvanlivé, opakovane a ľahko demold.Krásy Sviečka Plesní, je jednoduchý na obsluhu a ľahko sa čistí.Môžete si vytvoriť svoju vlastnú prácu podľa DIY, dodáva lesk prášok, sľudy prášok, tekutej živice farbivo alebo sušené kvety.A aby si hotový výrobok sú jemnejšie a lesklé.

Špecifikácie:

Materiál: silikón

Veľkosť: o 6x8x10cm/2.36x3.15x3.94inch

Balenie Zoznam:

1*Formy

Poznámka:

1. Ručné meranie, veľkosti tolerancie je 0,5-2 mm, podliehajú skutočnej veľkosti.

2. Vzhľadom na rozdiel vo svetle a obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

3. Farba sa môže líšiť od výrobnej šarže.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Opakované použitie a Flexibilné] vyzýva silikónové formy je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, ktorý je mäkký a tvrdý, takže nie je potrebné sa obávať, trhanie.Pružné, trvanlivé, opakované použitie, ľahko sa používa a čistí.

2.【Bezpečné Teplota] vyzýva Sviečka Plesní môže byť bezpečne používať v rúry, mikrovlnné rúry, umývačky riadu a chladničky.Teplota v bezpečí od -40 do +446 stupňov (-40 do +230 stupňov Celzia).

3.【Šťastný DIY] vyzýva V procese tvorby Silikónové Formy pre Sviečky, môžete pridať flash prášok, sľudy prášok, tekutej živice farbivo alebo sušené kvety, atď., ak chcete, aby váš hotový výrobok sú jemnejšie a lesklé.

4.【Multi Aplikácie] vyzýva Silikónové Sviečka Plesní je vhodné pre živice umenie, sviečky, ručne mydlo, cake dekorácie a živice dekorácie. 3D silikónové formy umožní vytvoriť svoje vlastné remeslá, ideálny pre domáce remeslá.

5.【Premyslené Darček] vyzýva Silikónové Sviečka Forma je myšlienka darček pre rodinu a priateľov na narodeniny, Valentín, Deň matiek a svadby.To môže byť tiež použitý ako umenie darček pre živice milovníkov plavidiel.Vaši priatelia a rodina môžu tiež tešiť na to.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : sviečka plesní
  • Materiál : Plastové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Veľkosť : 6x8x10cm