Vystupoval
Rose Silikónové Formy Živice Konkrétne Umelecké Remeslá Príslušenstvo 3D Kvet Sviečka Formy Bloom Fondant Formy Pre Dieťa Sprcha Ručné
0 Recenzie Produktov
€80.37
€40.18
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a12608

Tento Rose Forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu, ktorý predlžuje jeho životnosť.Široko používaný pre výrobu dezerty a zákusky na oslavy narodenín.Jednoduché použitie, stačí vyplniť formy s vami požadovanú zmes a pečieme.Vytvoriť krásne a chutné rose-tvarované zaobchádza s tejto úžasnej formy.

Vlastnosti:

Názov produktu: Ruže, Sviečky, Silikónové Formy

Produkt materiál: silikón

Hmotnosť výrobku: 504g, 194g, 83 g

Veľkosť produktu: veľkosť 13.2*11.5 CM (5.19*4.52 palca), strednej veľkosti 9.1*8.6 CM (3.58*3.38 palca), malé rozmery (6.5*5.9 CM (2.55*2.32 inch)

Pripomienka: veľkosť Produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky

Zoznam Produktov:

Rose Sviečka, Silikónové Formy *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odborne Vytvorený: Naše ruže, sviečky, silikónové formy je vyrobený použitím najlepších potravín-stupeň silikónový materiál, ktorý je odolný a bezpečný pre použitie.S flexibilné a ľahko demold dizajn, táto forma vydrží vysokým a nízkym teplotám, takže je ideálny pre použitie s mikrovlnná rúra, rúra, chladnička a umývačka riadu.

2.Jednoduché Čistenie, Trvalé Použitie: Predĺžiť životnosť vášho rose sviečka formy s týmto silikónového materiálu.Čistenie je hračka - umyť teplou mydlovou vodou a odložte ho preč po zaschnutí.

3.Široké Spektrum Použitia: Naše silikónové formy vytvára krásne ruže-tvarované položky, ktoré sú ideálne pre crafting špeciálne mydlá, hlina živice šperky, mlieko stick pastelky, kocky ľadu, a ďalšie.

4.Výborný Darček: Naše ruže, sviečky, silikónové formy, je potrebné mať pre všetky slávnostné ročných období - od Vďakyvzdania na Vianoce!Skvelé pre mužov a ženy, ktorí obdivovať eleganciu a šarm ruží.

5.Bez námahy Formy Tvorby: Nalejte do vášho výberu ingrediencií a nechať ich nastaviť, kým sa úplne tvoril.Potom sa, jednoducho uvoľniť vaše výtvory jemným zatlačením zdola

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Rose Sviečka, Silikónové Formy
  • Tvar : Kvet
  • Materiál : silikónové formy
  • Veľkosť : 13.2x13.2x11.5cm