Vystupoval
Charles III Pamätné Mince, Dlho-Trvajúce A Rafinované Mince Šarm A Eleganciu Britského Kráľa Stereo Plastický Farebná Tlač
0 Recenzie Produktov
€48.44
€24.22
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a1945

Odrážky:

1.Dlho-Trvajúce A Rafinované Mince: Táto minca je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele jadro, ktoré nie je ľahké fade alebo opotrebeniu.Má pozlátený povrch, ktorý dáva lesklé a elegantný vzhľad.Povrchy sú hladké a jemné.

2.Nádherná Farebná Tlač Dizajn: S jasným a svetlý vzor, táto minca má silný trojrozmerný efekt, že veľmi obnoví údaje o Charles III je portrét a erbom.

3.Zber Hodnota: Táto minca je vzácne a drahé položky, ktoré oslavuje vlády Karola III, aktuálne monarch Spojeného Kráľovstva.To predstavuje portrét kráľa a kráľovského erbu, odráža charakteristiky Britských dejinách a kultúre.

4.Šarm A Eleganciu: Tento Charles III Pamätné Mince je perfektné remeselné dekorácie pre váš domov, dodáva atmosféru a chuť do vášho obývacej priestoru.

5.Vyjadriť Svoj Obdiv: Táto minca je malá veľkosť a ľahko skladovať, takže je skvelý darček pre vašich blízkych a priateľov, ktorí milujú históriu.Môžete si ho vziať so sebou, nech ste kdekoľvek a ukázať svoje uznanie pre Karola III., kráľ, ktorý modernizované Španielsko a jeho empir.

Popis:

Toto je zberateľskú Charles III mince s hladké a jemné povrchy a jasné a svetlé vzor.Má pamätné význam, pretože predstavuje panovania posledného španielskeho kráľa Dom Bourbon.To je perfektné remeselné dekorácie pre váš domov, a to je tiež vhodné nosiť vo vrecku alebo kabelke.

Špecifikácia:

1.Názov produktu: Charles III Pamätné Mince

2.Materiál: železo

3.Kategória: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

1pcs*Charles III Pamätné Mince

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Štýl : Moderný Štýl
  • Tému : Ľudia
  • Technika : Á
  • Materiál : Plastové
  • Regionálne Funkcie : európa
  • Rok : 2000-Súčasnosť
  • Pôvod : Kontinentálna Čína