Vystupoval
Mobilný Telefón Svorka Shockproof Požičovňa Skútrov Telefón Klip Nastaviteľný Univerzálny 10 MM Triple Pribrala Panel pre cyklistov Telefón Mount
0 Recenzie Produktov
€5.06
€2.53
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a2118

Motocykel Telefón Mount Shockproof Požičovňa Skútrov Telefón Klip Rýchlu Inštaláciu Nastaviteľný Univerzálny 10 MM Triple Pribrala Panel pre cyklistov Telefón Mount

Funkcie:

1. One-Kliknite na tlačidlo Zamykania pre Bezpečné Uchopenie počas jazdy na Bicykli: Tento bicykel držiaka telefónu funkcie one-kliknite na položku blokovací mechanizmus, ktorý zaistí pevné a bezpečné uchopenie na bicykli, prevencia telefón z pošmyknutia alebo pádu počas jazdy.Užite si a starať-free zážitku s tento spoľahlivý telefón majiteľa.

2. Rýchle Umiestnenie a Okamžité Prepustenie: bicykel telefón mount umožňuje rýchle umiestnenie a okamžité uvoľnenie telefónu.Stačí jednoduchý pohyb, môžete ľahko umiestniť alebo odstrániť telefónu z držiaka počas niekoľkých sekúnd, poskytuje pohodlie a účinnosť.

3. Nastaviteľné Pozorovacie Uhly pre Všestrannosť: Tento mobilný telefón stojan ponúka flexibilitu prispôsobiť uhol podľa vašich požiadaviek.Či už chcete horizontálnu alebo vertikálnu orientáciu obrazovky môžete jednoducho otočiť telefón držiak na dosiahnutie požadovanej polohy.

4. Plnú Ochranu s Rohovou Príloha: riešené rohu ohrady, tento bike držiaka telefónu, poskytuje komplexnú ochranu pre váš prístroj.Bezpečne drží váš telefón na mieste a zabráni náhodnému pošmyknutiu sa, zabezpečenie ich bezpečnosti pri jazde.

5. Off-Road Úroveň Stability a Šok Absorpcie: Postavené vydržať off-road podmienok, tento mobilný telefón svorka ponúka vynikajúcu stabilitu a šok absorpcie.Bez ohľadu na to, ako drsný terén dostane váš telefón zostane bezpečne na mieste, chránený z vibrácií a hrbole na ceste.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kapacita (Zaťaženie): 800 g

Typ: Požičovňa Telefón Mount

Veľkosť: 150*95*55mm /5.91*3.74*2.17 v

Krížová Rukoväť Model: 15-28 mm/0.591-1.1 v

Zrkadlo Model: 8,5 mm/0.335 v

Farba(nepovinné): Čierna/Tmavo Zelená/Ružová/Žltá/Aqua Modrá

Typ(nepovinné): Horizontálna Rukoväť/Spätné Zrkadlo

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 x Požičovňa Telefón Mount

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Kapacita (Zaťaženie) : 800
  • Druh : Požičovňa Telefón Mount
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Veľkosť : 5.91 x 3.74 x 2.17 inch