Vystupoval
GPS Anti-stratil Auta GPS v Reálnom Čase Locator Anti-Theft Auto Anti-Stratené Nahrávky Sledovacie Zariadenie, Auto Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€23.21
€11.60
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a2194

Funkcie:

1. Real-Time Sledovanie: Real-time sledovanie zariadenia, ovládanie telefónu hlasovými príkazmi a nahrávanie, č. príručka pokyny sú potrebné, keď zariadenie zistí zvuk 60 decibelov, bude automaticky nahrávať a za 10 minút.

2. High-Definition Kvalite Zvuku: inteligentný bezstratovú kvalitu zvuku s vysokým rozlíšením kremíka mikrofón, môžete zachytiť zvuk zdrojov na 360°, a zachytávať zvuk rýchlejšie a stabilnejšie.

3. Presné Polohovanie: Viac "presné polohovanie" režimy, Beidou·a-gps·WIFI·LBS polohy, č vzdialenosťou, rýchlo reálnom čase presné určenie polohy, a sledovanie.

Špecifikácia:

Názov: GPS Model Auta: GF-09

Pamäť Podpora: 32 GB

Veľkosť: o 22x16x32(mm)/0.866*0.63*1.26 palec

Batéria: Lítium-polymérové (350mAh)

Nahrávanie rozsah: 80 štvorcových metrov

SOS SOS: PODPORA

Platforma zobrazenie: + APP + počítača

Presnosť polohovania: WIFI+LBS+a-gps=10-50 metrov

Balenie Zoznam:

GPS Auto *1

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.GF09 Autom : GPS Auto vyhľadá starších ľudí, deti a domáce zvieratá, anti-stratili , auto anti-theft , batožiny anti-stratené, jedno-tlačidlo polohy, a dlhú výdrž batérie.

2.Presné určenie Polohy Režim: Vybavené Beidou·a-gps·WIFI·LBS polohy, č vzdialenosťou, to Sledovacie Zariadenie je prospešné pre dosiahnutie rýchleho v reálnom čase presné určenie polohy a sledovanie.

3.Automatické Nahrávanie: To GPS pre Auto môže realizovať v reálnom čase, ovládanie telefónu hlasovými príkazmi a nahrávanie bez príručka pokyny.Keď sa zvuk 60 decibelov je zistené, bude automaticky nahrávať a za 10 minút.

4.Smart Zvuk Kvality: Sledovanie Vozidiel Prístroj je vybavený vysoko-definícia kremíka mikrofónu, ktoré je priaznivé pre zachytenie zvukových zdrojov rýchlejšie a stabilne na 360.

5.Automatické spätné Volanie: Keď okolitého zvuku je vyššia ako 60 decibelov, Vozidlo GPS automaticky volať na nastavené telefónne číslo, aby ste viac v pohode! 【Poslať "333" ak chcete zapnúť funkciu] vyzýva

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : vvcesidot
  • Farba : Čierna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Gsm