Vystupoval
4Pcs Pneumatík Ventil Čiapky Univerzálny Kmeňových Zahŕňa protiprachová Pneumatiky Vzduchu Ventil Čiapky Kmeňových Kryty Pre Autá, Nákladné automobily, Motocykle Suv Bicykli
0 Recenzie Produktov
€70.24
€35.12
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a27067

Popis:

Pneumatiky Ventil Kryt chráni ventil pred prachom, dažďom, snehom, a piesku.Je vodotesný, odolný proti korózii, vysoká teplotná odolnosť, silný a odolný.Prijatie integrovaného tesniaci krúžok, môže zabrániť pneumatiky úniku a prasknutie a zabezpečiť stabilné tlaku v pneumatikách.

Špecifikácie:

Typ: Pneumatiky veka ventilu

Platné: Universal

Materiál: Zliatiny

Farba: Ako je znázornené

Kategória: Ako na obrázku (platné pre takmer akékoľvek auto pneumatiky Americký ventil)

Zoznam Balíkov:

4 x Pneumatík ventil core kryt

1 x Inštalácia nástroja

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúca Ochrana: Pneu Ventil Kryt je vodotesný, odolný proti korózii, vysoká teplotná odolnosť, silný a odolný.Chráni ventil z prach, dážď, sneh a piesok.

2.Zabrániť Úniku a Prasknutie: Od Pneumatík Ventil prijíma integrovaný tesniaci krúžok, môže zabrániť pneumatiky úniku a prasknutie a zabezpečiť stabilné tlaku v pneumatikách.

3.Ľahká Inštalácia: Pneumatika vretena Ventilu Kryt je veľmi vhodný na inštaláciu ako funkcie závitové štruktúra a prichádza s inštalačný nástroj.

4.Štýlový a Elegantný: vzhľad Pneumatík vretena Ventilu je módne a , ktorá sa dá dobre zdobia pneumatiky a aby sa auto vyzerať viac jedinečný.

5.Široká Kompatibilita: Pneumatiky vretena Ventilu Kryt vyhovuje väčšine American standard vretena ventilu.Patrí autá, Suv, nákladné automobily, Prívesy, bicykle, bicykle a iné motorové vozidlá, atď.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Pneumatiky Ventil Spp
  • Materiál : Zliatiny
  • Pôvod : Kontinentálna Čína