Vystupoval
Auto Spätné Zrkadlo Ornament 2D Dekoratívne Kostra Kúzlo Strach Akryl Prívesok Auto Interiérové Doplnky Auto Zozadu
0 Recenzie Produktov
€33.86
€16.92
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a337390

Hľadáte perfektný spôsob, ako pridať niektoré strašidelné Halloween atmosféru na vaše auto?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše auto spätné zrkadlo prívesok!Vyrobené z znesiteľné akrylových materiálov a navrhnuté tak, aby slúžili ako okno, dekorácie, tento prívesok je určite ohromí vaše priateľov a príbuzných na Halloween strany.Tak prečo čakať?Získajte vy dnes a začnete dostávať strašidelné zábavy!

Špecifikácie:

Materiál: Akryl

Funkcia: Dekorácie

Veľkosť: Ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1pc* Halloween auto spätné zrkadlo ornament

Poznámka:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a Trvalé: Remeselnícky top-grade akryl, tento Halloween auto prívesok je postavené na posledný, a nebude ohnúť alebo zlomiť.Plus, je to ľahký dizajn nebude vážiť vaše vozidlo dole, čo vám štýlové a bezpečné slávnostné dekorácie možnosť.

2.Halloween Darček: Prekvapte svojich kolegov, príbuzných, rodiny a priateľov s tento Halloween auto ornament, ktorý pridáva strašidelné dotyk na svojich vozidlách.

3.Viacúčelové Použitie: Tento Halloween auto prívesok môže byť použitý ako okno, dekorácie, batoh dekorácie, auto spätné zrkadlo ornament, alebo prívesok.Je všestranný a slávnostné doplnok pre každú príležitosť.

4.Unikátne a Zábavné: Pridať strašidelné Halloween atmosféru do vášho auta s týmto netradičný výber auta spätné zrkadlo prívesok.Jeho nápadité a zaujímavé kreatívny dizajn sľubuje jedinečný zážitok.

5.Univerzálny Dekoratívny Doplnok: zmeniť vzhľad vášho auta s týmto jedinečným Halloween auto prívesok.Ideálne pre pridanie dramatický nádych vašej strašidelné domy, maškaráda strany, a Halloween udalosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Hlavný Materiál : BAVLNA
  • Položka Hmotnosť : 20g
  • Pôvod : Kontinentálna Čína