Vystupoval
Auto Dragon Prívesok Spätné Zrkadlo Automobilový Vnútorného Dragon Dekorácie Nastaviteľné A Hladké Automobilový Vnútorného Drak
0 Recenzie Produktov
€2.85
€2.00
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a341579

Dragon Auto Spätné Prívesok je ohromujúci a oko-lov doplnok pre vaše auto.Je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ľahko čistiteľné a odolné.Môžete zavesiť na vaše spätné zrkadlo, v závislosti na veľkosti zrkadla a osobné preferencie.To bude pridať dotyk štýlu a šarm, aby vaše auto, priťahuje oči a komplimenty.Môžete ho použiť aj na výzdobu vašej kancelárie, domy, alebo na iných miestach.

Špecifikácia:

Názov produktu: Dragon Auto Prívesok

Produkt materiál: Akryl (byt prívesok, single sided printing)

Hmotnosť výrobku: asi 20 g

Veľkosť produktu: výška cca 8 CM (3.15 inch)

Balenie Zoznam:

Dragon Auto Prívesok * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné voči opotrebovaniu, Materiál: Tento drak auto prívesok funkcie živý a nádherné dragon tvar, ktorý je vytvorený z akrylového materiálu.Je ľahko čistiteľné a odolné voči poškodeniu.Dodáva nádych elegancie a osobnosť vášho interiéru vozidla.

2.Široký Rozsah použitia: Tento drak prívesok pre auto nie je len chladné príslušenstvo pre vaše vozidlo, ale aj univerzálne dekorácie pre iných miestach.Môžete zavesiť na váš batoh, domov alebo svoje kancelárie a tešiť sa majestátne čaro drak v rôznych scén.

3.Priťahujú Oči s Drakom Prívesok : Toto auto prívesok je v pohode a unikátny príslušenstvo, ktoré bude vaše auto vyčnievať z davu.Obsahuje podrobné a nádherné dragon dizajn, ktorý sa bude zobrazovať váš osobný štýl a pridať trochu zábavy do vášho auta.

4.Nastaviteľná Výška: Tento drak spätné zrkadlo prívesok je dodávaný s dlhé laná, ktoré vám umožňujú prispôsobiť svoju pozíciu.Môžete si vybrať, ako vysoké alebo nízke chcete zavesiť, v závislosti na vašich preferenciách a veľkosť vášho zrkadlo.

5.Zmysluplný Darček: Drak Auto Spätné Prívesok je pozoruhodný a úprimný dar, ktorý môžete dať rodinu, priateľov alebo seba, odhaľuje jeden presvedčenia a emócie.Je vhodné na rôzne festivaly a príležitostiach ako sú narodeniny, výročia, Vianoce, alebo Nový Rok.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hlavný Materiál : BAVLNA