Vystupoval
Poistenie vozidla Držiteľ Vozidla Poistenie Držiteľa PU Kožené Vozidla Rukavice Box Organizátor Multifunkčné Kreditnej Karty, Peňaženku, Chránič
0 Recenzie Produktov
€14.45
€7.22
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a345646

Popis:

Poistenie Držiteľa Karty obsahuje 4 priehľadné vrecká.Oba dokumenty sú jasné a ľahko čitateľné pri otváraní, ľahko a bez stresu na vziať dokumenty, presne vedieť, kde sú, keď sa spýtal.Poistenia a o registrácii vozidla držiteľom kariet, ochranu dokumentov pred opotrebovaním a roztrhnutím.Zápis Držiteľa Karty zahŕňa jasné, 4 vrecká, ktoré sa ľahko zmestí poistenie dokumenty, vizitky, vodičský licencie alebo iné cenné karty.

Parametre výrobku:

Veľkosť produktu: 5.9*4.3 v/15*11 cm

Produkt materiál: PVC + kožené

Otváracie metóda: krytie typ

Hmotnosť: 68 g

Zoznam Produktov:

1*Auto vodičský preukaz karta holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle vyhĺadávanie: Jasné informácie vám umožňuje jednoducho identifikovať súbory v priečinku keď otvoríte priečinok, a rýchlo nájsť súbor, keď ste dotaz.Poistenie auta Držiak, ktorý vám pomôže získať dokumenty, ľahko a bez stresu.

2.Zabrániť Oderu: Poistenie Držiteľa Karty môže chrániť vaše vozidlo, doklady od vlhkosti a oderu.Auto súbor držiteľ je navrhnutý s otvárače, aby sa zabránilo dokumenty a karty od pádu z vreciek.

3.Ľahký a Prenosný: Karta Peňaženky Prípade je štíhla a kompaktná na nosenie vo vašom prednom vrecku.obchodné vzhľad a pocit, že vám pomôže urobiť dobrý prvý dojem na vašich klientov, kolegov a podnikateľov.Kompaktná veľkosť: 5.9*4.3 v.

4.Ľahký a Flexibilný: Registrácii Vozidla a Poistenie Držiteľa vám pomôže urobiť dobrý prvý dojem na vašich klientov, kolegov a podnikateľov.Je kompaktný a flexibilný.

5.Kompaktný a Prenosný: Kreditné Karty Peňaženky Chránič poskytuje lepšiu organizáciu vašej karty.Je kompaktný a ľahko sa prenáša v kabelke, vrecku alebo batohu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Slnečník Skladovanie Taška
  • Pôvod : Kontinentálna Čína