Vystupoval
Cyklistické Tašky Nylon Predné Trubky Rámu Taška Nepremokavé Cyklistické Puzdro Na Telefón Prípade Veľkú Kapacitu, Jednoduchá Inštalácia Cyklistické Vybavenie
0 Recenzie Produktov
€12.47
€8.48
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a3606

Bicykel Predné Trubky Rámu Taška Z Nylonu Bicykli Puzdro Prípade Nepremokavé Veľkú Kapacitu, Jednoduchá Inštalácia Cyklistické Príslušenstvo

Funkcia:

1. Slim Strane Dizajn: úzke bočné dizajn tohto bicykel rám vak zabezpečuje dostatok nohu vôľa, nepripustiť rušenie počas vašej jazdy.Vychutnajte si pohodlné a bezproblémové zážitku.

2. Extra tie-down Popruhy pre Všestranné Skladovanie: cyklistická taška ponúka ďalšie kravatu-dole popruhy na tele, čo vám umožní bezpečne pripojiť vody fľaše, dáždniky, alebo iných predmetov.Maximalizovať možnosti ukladania a udržať svoje základy v dosahu.

3. Jednoduchá Inštalácia: Inštalácia tejto rám taška je rýchle a jednoduché.S jeho užívateľsky príjemný dizajn, môžete ľahko pripojiť ho na bicykli je rám, ušetríte čas a námahu, predtým, než sa vydáte na cestu.

4. Priestranné Kapacita: nie je kompromis na úložný priestor.Tento cyklistický rám taška ponúka dostatok priestoru pre uloženie vašich vecí, či už je to nástroje, občerstvenie, alebo osobné veci.Majte všetko usporiadané a ľahko prístupné počas vašej jazdy.

5. Vodovzdorný Materiál: cyklistické vak je zhotovený s vode-odolná tkanina, ktorý poskytuje ochranu proti postriekaniu a dážď sprchy.

Špecifikácia:

Hlavný materiál: nylon

Produkt color: black (dodáva sa s červenými a zelenými gumičky)

Špecifikácia výrobku: S/L

Veľkosť produktu: približne

340 mm (13.39 v) x 80mm (3.15 v) x 50 mm (1.97 v)

450mm (17.72 v) x 80mm (3.15 v) x 50 mm (1.97 v)

Čistá hmotnosť produktu: približne 92 g/120 g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Cyklistické tašky

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Funkcia : Rainproof
  • Číslo Modelu : cyklistické tašky
  • Názov Značky : Shunmaii
  • Materiál : nylon
  • Druh : Horná trubka taška/dne skúmavky taška
  • Pôvod : Kontinentálna Čína