Elektrický Bicykel Šálku Kávy Držiak Mlieko Šálku Čaju Držiak Kanvica Držiteľ Elektrický Skúter Riadidlá Fľaša Na Vodu Klietky
0 Recenzie Produktov
€35.56
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a388043

Funkcie:

1. Vyrobené z PC a hliníkové zliatiny materiálu, vynikajúce spracovanie, robustný, ľahký a odolný.

2. Šírka pohár by mal byť približne 80 mm (3.15 palcov) v priemere, (riadidlá) s otočná konzola, konzola môže byť ľahko pripevniť na riadítka.Ideálne pre tých, ktorí si chcú vychutnať kávu počas jazdy cez blok každý deň.

3. Tento robustný šálku kávy držiteľ mu pomáha riadiť bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým.Ľahko a rýchlo dáva svoje pohár bezpečne do fľaše, zatiaľ čo vaše ruky sú voľné na jazdu na bicykli namiesto držania káva hrnček počas jazdy.Pohár klip bezpečne drží svoj drink na riadidlá, takže voľné ruky.

4. Tento bicykel modul sa používa na opravu vašej pohár vody, zatiaľ čo na bicykli.Tento praktický doplnok sa hodí väčšina cestovných hrnčeky.

【Poznámka] vyzýva držiaky práce skvelé, ale len v prípade, ak poháre sú o niečo širšie ako krúžok priemer a o niečo menšie v hornej časti.Používajte iba zúžené poháre (širšie v hornej než v spodnej časti).Nepoužívajte pre off-road alebo nerovností na ceste na koni.

Špecifikácia:

*Materiál:Hliníkovej zliatiny+PC

*Farba:Čierna, Červená, Tmavo Modrá, Olivová Zelená, Ružová, Prístav Modrá

*Veľkosť:Vnútorný priemer: 80 mm, vonkajší priemer: 85mm*100mm

*Platné pohár priemer: 80 mm

Obsah Balenia:

1*Šálku Kávy Nápojov Držiak

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Šálku Kávy Nápojov Držiak
  • Pôvod : Kontinentálna Čína