Vystupoval
Presnosť Skrutkovača Nastavte Magnetické Presnosť Elektrický Skrutkovač Auta Repair Tool S Dobrú Priľnavosť Pre Telefóny, Okuliare, Hračky
0 Recenzie Produktov
€3.43
€1.31
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a404364

Presnosť Skrutkovača Nastavte Magnetické Presnosť Elektrický Skrutkovač Auta Repair Tool S Dobrú Priľnavosť Pre Telefóny, Okuliare, Hračky, ktorí Hľadajú univerzálny skrutkovač bit nastavený?To je to!Naše nastaviť je ideálny pre mobilné telefóny rôznych špecifikácie a vlastnosti precízne dizajn, ktorý poskytuje dobrú priľnavosť.Je to tiež skvelé pre hračky a iné projekty.

Špecifikácia:

Názov produktu: Presnosť Skrutkovača Nastavte

Farba: Čierna

Materiál: CRV chróm vanádiová oceľ

Atribút: 25-v-1 presnosť skrutkovača nastavte

Čistá hmotnosť: cca 190 g

Veľkosť produktu: o 15.8*6.5*1.6 cm/6.22*2.56*0.63 palec

Balenie Zoznam:

1pcs*Presnosť Skrutkovača Nastavte

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Všestranný Nástroj na Opravu: je jedno, Či potrebujete opraviť vaše mobilné telefóny, herné konzoly, alebo iné elektronické zariadenia, a to 25 v 1 presnosť skrutkovača nastavte sa vás týka.To funguje pre všetky súčasné notebooky.

2.Cestovné Upevňovacie: Potrebujete rýchle riešenie?Upútajú našu presnosť skrutkovač súbor, ktorý je ľahký a prenosný.Dodáva sa s magnetické pole pre pohodlné odkladanie.Ideálne pre všetky vaše oprava potreby!

3.Pohodlné držanie: presnosť skrutkovača nastavte sa môže pochváliť ergonomická hliníková rukoväť dizajn, ktorý je pohodlné na držanie a poskytuje dobrú priľnavosť.Jeho ľahký a silný dizajn umožňuje používať ho na dlhšiu dobu bez akejkoľvek deformácie alebo nosenie.

4.Presné Demontáž A Montáž: S našou presnosť skrutkovač nastaviť, skúsenosti uspokojujúci výkon, ktorý zaručuje priľnavosť a stabilitu, spolu s presný demontáž a montáž.Jeho veľký tightening efekt a presné platnosti poskytovať skvelé výsledky.

5.Široké Aplikácie: Zvýšiť údržbu a demontáž operácie na domáce spotrebiče, hračky, mobilné telefóny, okuliare, a počítačov s komplexným 56 bitov Presnosť Skrutkovač Nastaviť.Zahŕňa flexibilný hriadeľ k náročným oblasti, s ľahkosťou.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • 5 : Hodinár Nástroje
  • 1 : skrutkovač
  • 3 : Množina Skrutkovač
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • 4 : Nástroje
  • 6 : Precízne skrutkovače nastaviť
  • 2 : Ručné Náradie
  • Názov Značky : VAHIGCY
  • 7 : skrutkovača nastavte doprava zadarmo