Vystupoval
Jeleň Balóny Na Spoločenské Zviera Tému Fólie Jelenej Zveri Balóny Pre Deti Narodeniny Jungle Safari Detskej Narodeninovej Party Decor
0 Recenzie Produktov
€4.48
€2.24
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a409416

Odrážky:

1.Vynikajúca Hliníková Fólia Materiál: Pomocou vysoko-kvalitného hliníka filmový materiál, povrch je hladký a farebná tlač je jasné.Silné a nerozbitný, odolný, prosím, nenechajte ich zahodiť po použití, ako môžu byť znovu použité v nasledujúcej sezóne!

2.Pridať Vianočnú Atmosféru: Tento jeleň antler fóliový balón je navrhnutý s Vianočné tému, s jasnými a oslnivé farby, pridávať Vianočnú atmosféru a vytvoriť šťastnú atmosféru pre váš domov.

3.Roztomilý Jeleň Vzhľad: Roztomilé Vianoce jeleň antler fóliové balóniky sú roztomilé a zábavné prejavy, jeden s krásne kvety a listy na celé telo.

4.Jednoduché Použitie: Stačí použiť čerpadlo na nafúknuť otvor v dolnej časti, to môže byť vykonané v priebehu niekoľkých minút, je to veľmi jednoduché, a aj deti môžu ľahko urobiť.

5.Široký Platné Scény: je veľmi vhodný na zdobenie váš domov na Vianoce, a karikatúry jeleň plný detský záujem je tiež veľmi vhodné pre detské večierky, narodeninové oslavy, študent, tance, a open-air strany, a je vynikajúci foto pozadia.

Popis:

1.Jeleň tvar balóny sú vyrobené z hliníkovej fólie mylar materiálu, odolné a opakovane, môžete vyplniť so vzduchom alebo hélium, a roztomilé a krásne jeleň vzhľad bude priťahovať záujem dieťaťa.

2.Tieto fólie balóny sú navrhnuté v jeleň, roztomilé a krásne vzhľad bude vaša strana zaujímavejšie, a opakovane použiteľné, prináša nezabudnuteľné a pôsobivý zážitok na vás.

3.Môžete použiť tieto krásne balóny ako ozdoby na výzdobu niektorých miestach, v ktorých sú schopní vytvoriť šťastný atmosféru, a tiež môžu byť použité ako perfektné foto pozadie alebo foto rekvizity, skvelé pre oslavy narodenín, promócie obrady, dieťa sprchy, svadby, jungle party, safari party, jeleň party a iné veselé príležitostiach.

Funkcie:

1.Veľkosť, ak nie je nafúknuté: 49*74.5 cm/19.29*29.33 v

2.Produkt materiál: hliníková fólia

3.Pripomienka: rozmery Produktu sú všetky merané ručne, tam je malá chyba, prosím ťa, odpusť mi, prosím, aký produkt používate.

Zoznam:

1pcs*Sobov Chôdza Balón

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Jeleň Balóny Pre Strán
  • Príležitosti : Narodeninová Párty
  • Počet Pc : 1pc
  • Typ Veľkoobchod : Áno(>50 Ks)
  • Materiál : Hliníková Fólia
  • Klasifikácia : Ballon
  • Tvar Štýl : Cartoon Amnimal
  • Súbor Typ : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína