Vystupoval
Zelené Listy S Tekvicové Úrody Umelé Jeseň Veniec Vitajte Prihláste Sa Na Deň Vďakyvzdania Svadobné Domov Nástenné Záhradné Dekorácie
0 Recenzie Produktov
€26.78
€13.39
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a411177

Popis:

Tento ohromujúci Jeseň Veniec je ideálny pre čím sa silná jeseň atmosféra v akejkoľvek miestnosti.Dlho-trvajúce a ľahko zavesiť na akúkoľvek dverí alebo steny, ktoré tento veniec robí perfektný darček alebo dekorácia na každom páde strany.

Špecifikácia:

Názov: Pád Tekvica Veniec

Materiál: PP

Veľkosť: cca 45*30 cm/17.71*11.81 v

Balenie Zoznam:

Jeseň Veniec*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Opakovane a Trvanlivé: Skrášliť svoj pád nastavenie s našimi jeseň veniec, vyrobené z kvalitného PP materiál, ktorý je opakovane použiteľný, odolné, a fadeless, poskytovanie vynikajúca prísada do svojho jesenného dekor.

2.Intenzívne Jeseň Zber Atmosféru: aby sa silná jeseň atmosféra s žiarivé farby, mini tekvica, a zelené listy tkané do tohto pádu veniec pre atmosféru, ktorá je aj príjemné a útulné.

3.Bezproblémové Dekorácie: Používať naše Vianočné Vence na Dvere s priamym pozastavenie, nie je potrebné pre extra decor!Tieto prstene sú pevne, čím slávnostné fandiť na váš domov bez námahy, čím ušetríte čas a energiu.

4.Skvelý Darček: Zapôsobiť svojim blízkym nádherný jeseň veniec, predstavovať očarujúce jesenné odtiene a ozdobený sezónnych doplnkov, ktoré bude transformovať ich domov na teplé a príjemné útočisko.

5.Viacnásobné Použitie: smrekových akejkoľvek strany, vchodové dvere, na stenu, okno, alebo krbom s našimi neporušenom jeseň veniec, starostlivo ručne podať jedinečné slávnostné kúzlo na vaše oslavy a podujatia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : BAVLNA
  • Pôvod : Kontinentálna Čína