Vystupoval
Ružová Stuha Latexový Balón Kolo Balóny Pre Zväčšenie Problém Povedomia Strana Ružová Stuha Kampaň Kolo Balóny Dodávky Pre
0 Recenzie Produktov
€3.98
€2.79
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a418235

Naše Prsia Problém Povedomia Dekorácie sú ideálne pre každého, kto chce prispieť k príčine.Balóny sú vyrobené z prírodného latexu a môže byť naplnený hélium alebo vzduchu, aby pop ružovej na oslavu.Ako môžete použiť tieto ozdoby na Prsia Problém Povedomia Mesiac aktivít, budete starať viac o ženách.

Špecifikácia:

Názov: Prsia Problém Povedomia Balóny

Veľkosť: (cca.)30 cm/11.81 palcov

Hmotnosť: 100 g

Balenie Zoznam:

36* Prsníka Problém Povedomia Balóny

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vhodné na Prevádzku: Tieto balóny sú ľahko nafúknuť s hélium vzduchu alebo zobraziť vašu podporu pre zväčšenie problém povedomia.Stačí vyhodiť balóny pomaly a vyhnúť preplneniu nich, pretože môžu prasknúť, ak sú príliš plná.

2.Pekná Dekorácia: S našou 36-dielna balón nastaviť môžete až ante na vaše prsia problém povedomia strany.Každý balón má priemer 30 cm, krásne vzory, a žiarivé farby, čo je ideálne pre ozdobou akejkoľvek príležitosti.

3.Dlho Slúži Život: Tieto balóny sú vyrobené z prírodného latexu, ktorý nie je ľahké zlomiť a nie explodovať v tvár.Sú vytlačené aj s atramentom, ktorý je stabilný a bezpečný pre životné prostredie.

4.Používa sa pre Ženy: Prsia Problém Povedomia Balóny vám môže pomôcť milovať viac dámy vo vašom živote.Použite tieto krásne balóny ako dekorácia na vaše stretnutia preukázať svoju podporu a podporu povedomia.Ideálny pre podporu žien a robiť rozdiel.

5.Všeobecne Platné: Za mesiac október, prsia problém povedomia balóny sú skvelý spôsob, ako vyzdobiť škálu produktov.Sú ideálne pre zväčšenie problém informačné podujatia s rodinou a oslavy.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : latex
  • Číslo Modelu : Prsia Problém Povedomia Balóny
  • Príležitosti : Strana
  • Tvar Štýl : List