Vystupoval
Dvojité Ramenné Popruhy Popruh Pohodlná Práca Úspory Pre Krovinorez Zastrihávač Záhrada Pruner W Tvarované Čalúnená Pásu
0 Recenzie Produktov
€20.56
€10.28
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a426030

Popis:

Tento zastrihávač popruh je vyrobený z nylonu pre trvalé, dlhodobé užívanie.Nastaviteľné ramenné popruhy a rýchloupínacou prackou dizajnu, aby tento zastrihávač postroj lepšie pre väčšinu telesných typov a ľahké dať na a vzlietnuť.Je vhodný pre štetec, nožnice alebo záhradná kosačky (pre FS, km série plotov).

Špecifikácia:

Názov: Zastrihávač popruh

Materiál: nylon

Rozsah použitia: plotov, štetec, píly, štetec, nožnice a iné heavy-duty záhradné náradie.

Špecifikácie: luxus popruh

Farba: oranžová/čierna

Zoznam produktov:

1* Zastrihávač popruh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pomáha Kosenie bez Námahy: Tento reťazec zastrihávač plný postroj pomáha znížte zaťaženie zo strany kosačky hmotnosti, zníženie ramien a telo únavy uľahčiť burín rezanie.

2.Nastaviteľný Dizajn: Nastaviteľné ramenné popruhy a rýchloupínacou prackou dizajnu, aby tento ramenný popruh pre burín zastrihávač vhodný pre väčšinu telesných typov a ľahké dať na a vzlietnuť.

3.Vysoko kvalitné Materiály: Tento zastrihávač popruh je vyrobený z vysoko-kvalitný nylon materiál, ktorý je odolný, flexibilný, praktické, a má dlhú životnosť.

4.Kompatibilné Dobre: Tento burín eater popruh je kompatibilný.To je úplne zlučiteľná s #4119 710 7001 na FS series plotov a KM séria kombi motora.

5.Viaceré Aplikácie: Táto šatka zastrihávač ramenný popruh má širokú škálu aplikácií.To môže byť používané na podržte burín zabijakov, štetec, píly, štetec, nožnice, a iných ťažkých záhradné náradie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína