Vystupoval
Podpazuší Pot Pad Golier Podpazušia Chrániče Kolien Pre Pot Samolepiace Savé A Antiperspirant Nálepka Pre Golier Na Košeli
0 Recenzie Produktov
€45.27
€22.64
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a428655

V priliehavé nasadenie Krku Fólie Podložky zabraňuje pádom alebo skĺzla oblečenia.Môžete s istotou nosenie lebo ich nikto nemôže vidieť, ale vás.Navyše, ich vykonávania vo vrecku alebo kabelke je jednoduché.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť:

(pribl.)10*5*3 cm/3.94*1.97*1.18 palcov

(pribl.)10*5*6typ/3.94*1.97*2.36 palcov

Balenie Zoznam:

Golier Chránič Potu Podložky Set*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široký Rozsah použitia: môžete opraviť vaše obojky, podpätky, alebo nízka necklines s týmito golier chránič potu podložky.Tiež vám skryť vašu bielizeň popruhy alebo zmeniť vzhľad vášho oblečenia.Tieto podložky sú vhodné na každú príležitosť a výbavou.

2.Fit Tesne: Naše golier chránič potu podložky majú silný kompozitný lepidlo pre silnejšie viskozita, sú ľahké obliekanie a vzlet, a sú vhodné pre všetky tóny pleti.Sú tiež ľahko rezať na veľkosť, ktorú potrebujete, a oni nie sú ľahko stočiť.

3.Mäkké Textílie: Tieto golier chránič potu podložky sú jednoduché odstrániť a nebude zanechať stopy na vaše oblečenie.Sú pohodlné na nosenie a slúžia ako bariéra medzi vašej kože a textílie.Môžete ich nosiť s dôverou, pretože transparentné a jasné farby je neviditeľný.

4.Užívateľsky Prívetivé: Tieto golier chránič potu podložky zabrániť pot škvrny a pachy, pričom sú neviditeľné pre každého, ale vás.Sa hodia na akékoľvek oblečenie farba a tón pleti.

5.Ľahko sa prenáša: môžete ľahko nosiť tieto ľahký, skladací golier chránič potu podložky v taške, alebo vo vrecku, pretože sú obaja prenosný a ľahký.Sú vhodné pre svadby, plesy, večierky a iné, kde nechcete, aby sa stres o váš golier dostať ohnuté alebo poškodené.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : BAVLNA
  • Príležitosti : Pohlavie Odhaliť
  • Pôvod : Kontinentálna Čína