Vystupoval
Pizza Škrabka Pizza Krájač Stierky Lopatka Z Nehrdzavejúcej Ocele, Pizza Stierky Fréza Prenosné Pizza Nástroje Na Sústruženie, Kôra Cesto Na Tortu
0 Recenzie Produktov
€113.78
€56.88
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a446614

Pre použitie v domácej alebo komerčné kuchyne, táto pizza lopata je ideálny.Dlhodobé používanie vedie robustný dizajn a čistenie je made simple tým, dlhý, široký úchop.Je to viacúčelový nástroj, ktorý zaberá menej priestoru v kuchyni a môže byť tiež použitý ako tortu stierky.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: (cca.)34*16.5*3 cm/13.39*6.5*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

1* MPizza Lopatu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko Tepelne Odolných: Odolávať teplotám až do 300C bez deformácie alebo topenia, Kuchár Pizza Pádlo je ideálne na pečenie v rôznych prostrediach.Je to vydrží a ľahko sa čistí, takže je ideálny kuchynský nástroj.

2.Čistenie Pohodlne: S Kuchár, Pizza, Pádlo, čistenie je bezproblémové.Jej konštrukcia zaisťuje, že žiadne jedlo vľavo je pozadu, čo v plynulej a hygienický povrch.Jednoducho opláchnite vodou.

3.Dobre Robil: Náš Kuchár, Pizza Pádlo je konštrukcia z nerezovej ocele sľubuje rokoch používania.Pizze robil s týmto silný materiál môžu byť presunuté z rúry na stôl s dôvery a bezpečnosti.

4.Ďalšie Funkcie: Tento kuchár, pizza pádlo môže byť použitý ako pizza stierky na splnenie rôznych potrieb.To môže byť tiež použitý ako tortu stierky, chlieb špachtľou, alebo šalát stierky slúžiť svojim chutné pokrmy.

5.Priestor Efektívne: Kuchár Pizza Pádlo ponúka priestorovo úsporný dizajn, ktorý vyrieši váš kuchynských potrieb organizácie.S krásnym okrúhlym otvorom na konci rukoväte, dodáva sofistikovanosť na vašej kuchyne a zároveň ponúka pohodlne zavesiť a skladovať.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Pizza Nástroje
  • Pizza Nástroje Typ : Pizza Rezačky & Kolesá
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : pizza krájač
  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele