Vystupoval
DIY Kvety Úľavu Silikónové Formy Lotus Piecť Tortu Zdobenie Nástroje Ryby Fondant Čokoládové Cukrovinky Gumpaste Formy Cupcake Pečenie
0 Recenzie Produktov
€23.14
€19.67
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a446695

O formy

VEĽKOSTI - Mold Veľkosť:Ako je to zobrazené na obrázku

KVALITA ZAISTENÁ - Navrhnutý tak, konštruujú a vyrábajú vo veľkej BRITÁNII od FDA-kompatibilný pre potravinársky silikón.Umývateľné v umývačke riadu & rúra bezpečné 400F.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE – či už zažil, alebo začiatočník, budete nájsť to jednoduché vyplnenie & dosiahnuť čisté uvoľnenie vášho modelárskeho materiálu z našej formy .

UNIVERZÁLNY – skvelé pre nás v oboch cake zdobenie & crafting s fondants, cukrovej pasty, kvet vložiť, modelovacie pasty, marcipánu, čokolády, cukroviniek & varené cukru, studený porcelán, íly, živice, soľ, cesto a iné.

Návod na použitie

1.Všetky Výšivky formy sú vyrábané v našej továrni v Číne a sú vyrábané s FDA v súlade potravinársky silikón.

2.Formy môžu byť použité s: cukrovej pasty, kvet vložiť, modelovacie pasty, marcipánu, čokolády, cukrovinky, varené cukru, studený porcelán, slané cesto, na vzduchu schnúci hliny, ílu polyméru, razba prášok, vosk, mydlo a živice.

3.Ako Používať s Fondant alebo Sugarpaste: Pranie a sušenie formy pred použitím dobre a ľahko prach s kukuričnej múky na jednoduché uvoľnenie.

4.Vedenie plesne na rovný pevný povrch, push v hladký guľkové pasty.Stlačte vložiť rovnomerne a pevne do formy bez preplneniu.Použitie plávajúci kód pin a platia aj tlak na zabezpečenie všetkých oblastiach

Poštovné A Odovzdanie

1.Budeme loď položky do 2 pracovných dní po prijímať platby.Budeme loď vašej dochádzky adresu, prosím, urobte to, že váš adresa je správna.

2.Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás.

3.Tovar bude dodaný Čína príspevok riadnym letecky, nie je sledovanie informácie,ale je to bezpečne, ako doporučenou poštou.to zvyčajne trvá asi 15-60 dni do Spojených Štátov, Európy a ďalších mieste po celom svete.

4.Položky, ktoré môžete kúpiť celková suma nad $7, my vám ho poslať doporučenou poštou alebo E-pack,wil trvať 15-60 pracovných dní.

5.Položky, ktoré môžete kúpiť v celkovej sume nad 100 dolárov, pošleme ho EMS alebo DHL alebo FEDEX, alebo UPS, alebo TNT alebo EMS, bude To oveľa rýchlejšie.Ak chcete vybrať svoj vlastný lodné linky, prosím, kontaktujte nás.

6.Ak chcete podrobnosti sledovania pre kedykoľvek,prosím, láskavo vybrať doporučenou poštou.

Vracia:

Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru.My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.

Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

Spätná väzba:

Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru.My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.

Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

Teplé Tipy:

1.farby vám bude zaslané na náhodné

2.Ak chcete kúpiť veľké množstvo, prosím, kontaktujte dodávateľov.

3.Skúste poskytnúť podrobné informácie, ako je možné, adresu,ako je psč,domáce telefónne a mobilné telefónne číslo.

4.Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

5.Ak ruskej Federácie zákazníkov, uveďte vaše celé meno, inde možno si nemohol dostal tovaru

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • ŠIROKÉ POUŽITIE : Môže byť použitý na hlinené tabuľky rohu dekorácie, lepidlo drop šperky výroby, a tvorivá remeselná výroba.
  • Číslo Modelu : BY011
  • Materiál : Silikónové
  • Nemravný Obrázok : No
  • Tortu Nástroje Typ : Formy
  • Druh : Tortu Nástroje
  • Funkcia : Eco-Priateľský
  • Univerzálny : skvelé pre nás v oboch cake zdobenie & crafting s fondants, cukor pasta, kvet vložiť, modelovacie pasta, marcipán, Čokoláda, sladkosti a varené cukru, studený porcelán, hliny, živica, soľ cesto a iné
  • Jednoduché Použitie : či zažili alebo začiatočník, nájdete ho ľahko vyplniť & dosiahnuť čisté uvoľnenie vášho modelárskeho materiálu z našej formy .
  • So Sexuálnym Podtextom : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína