Vystupoval
Špízy Kebab Maker Jednoradové Grilovanie Stringer Okno Opakovane Pohodlné, Jednoduché Ovládanie Camping Kuchynské Pomôcky
0 Recenzie Produktov
€12.55
€5.02
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a448950

Gril Špízy Kebab Maker jednoradové špízy obalené Mäso Pripraviť Nástroje Opakovane Pohodlné, Jednoduché ovládanie Camping Piknik GRIL Príslušenstvo

Funkcia:

1. Potraviny-trieda Materiál: Vyrobené z potravín-stupeň ABS materiál, tento mäso špízy obalené nástroj je trvalé a dlhodobé.

2. Bezpečné a Jednoduché Použitie: Tento špízy kebab maker je bezpečné a jednoduché použitie, ergonomický dizajn, ktorý účinne zabraňuje strane zranenia pri grilovaní mäsa špízy.

3. Ľahko sa Čistí: gril stringer box je ľahko čistiteľné, vyžadujúce len voda alebo čistiace prostriedky pre rýchle čistenie.Tiež je možné umývať v umývačke riadu, čo je trvalé a je opakovane použiteľný.

4. Všestranný Nástroj: Tento kebab stlačte maker je univerzálne príslušenstvo pre vonkajšie grilovanie, ideálne pre rodiny a priateľov zhromaždenia.

5. Odolné a opakované použitie: Navrhnuté tak, aby vydržali, to špízy obalené mäso pripraviť nástroj je postavený tak, aby vydržali úskalia vonkajšie grilovanie, poskytuje mnoho využití v priebehu času.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: Nástroje

Funkcia: Ľahko Čistiteľný

Číslo Modelu: Špízy Kebab Maker

Farba (nepovinné): čierna, biela

Veľkosť: 29 * 7.5 * 2.6 cm/11.41 * 2.95 * 1.02 palec

Materiál: ABS

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 x Špízy Kebab Maker

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : alloet
  • Funkcia : Ľahko Čistiteľný
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Typ Nástroja : Špízy
  • Číslo Modelu : Špízy Kebab Maker
  • Druh : Nástroje