Vystupoval
Rúry Zmyslové Hračka Teleskopická Trubica Hračky Román Deti Rúry Prísavky Hračky Rúry Zmyslové Hračky Pre 3 4 5 6 7 8 Ročných Chlapcov &
0 Recenzie Produktov
€65.94
€32.97
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a461307

Tieto rúry sú hračky román detské hračky vyrobené z výborný materiál.Ponúkajú viacerých štýl hry.Deti môžu využiť svoju fantáziu vytvoriť rôzne tvary a vzory.Ideálne pre deň svätého Valentína, tieto hračky skvelý darček, ktorý podporuje tvorivosť a zábavu.

Špecifikácia:

Názov: Prísavkou Hračka

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 16*4*15 cm| 6.30*1.57*5.90 v

Vhodný vek: od 3 rokov

Vlastnosti: niekedy-meniace tvary, žiariace svetlá

Balenie zoznam:

1*Prísavka Hračka

alebo

4*Prísavka Hračka

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný Frog Design: Deti budú milovať hrať s týmto prísavky hračku, ktorá žiari, otáča sa, ťahá, a adsorbs v každom hladké miesto.Hračka obsahuje unikátnu žaba-tvarované batožinového priestoru a štyri rozšíriteľný nohu rúry s prísavky, takže hrá zaujímavejšie a vzrušujúce.

2.Top-Notch Materiál: S vynikajúcu kvalitu materiálu, tento prísavky hračka vydrží prasknutie, strečing, a ohýbanie.Jeho pôsobivé húževnatosť a odolnosť, aby bolo schopné zvládnuť všetky druhy nepokoj, čo je dôvod, prečo je veľmi obľúbený u detí to v lete strany.Plus, je to silné, pružné, a veľmi odolná.

3.Zvýšenie Deti " Tvorivosť: Iskra interakcie medzi deti tým, že sa mu rozmanité držanie tela kombá s našimi prísavky hračka.Zapojiť sa do viacerých štýl gameplay preskúmať viacero držanie tela, vytvárať nové pravidlá hry, a tvoriť rôzne tvary.

4.Zlepšiť Kognitívne Schopnosti: Rozvíjať problém-riešiť zručnosti a hand-eye koordináciou s týmto prísavky hračka.Vzdelávacie hračky sú skvelé pre kreatívne tvar rozhodovania, pripojenie a odpojenie v rôznymi spôsobmi.Deti používať svoju predstavivosť a zlepšiť zručnosť v prstoch.

5.Kreatívne Darčeky: Radosť deti a dospelých s týmito prísavky hračky.Skvelé ako party láskavosti a kôš stuffings na veľkú noc a na Deň svätého Valentína.Kúzlo príjemcov s odbúranie stresu a šťastie.Ideálne ako narodeninové darčeky alebo ako cool darčeky pre každú príležitosť!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Odporúčame Veku : 14+y
  • Číslo Modelu : Teleskopická Trubica hračky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Upozornenie : ŽIADNE
  • Certifikácia : Európa certifikované (CE)