Vystupoval
Nosič bicyklov Bicyklov, Batožiny, Nákladu Rack Hliníkovej Zliatiny Police Držiak s Inštaláciou Nástroja
0 Recenzie Produktov
€36.78
€24.65
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a4687

Univerzálny strešný nosič - Náš univerzálny stojan na bicykel je ideálny pre vykonávanie svetlo, alebo dokonca veľmi ťažkými veľké batožiny

Vysoká nosnosť (25 kg) - Na zabezpečenie stability a bezpečnosti, naše batožiny regály sú vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny.Rám je veľmi stabilný a nebudú ohýbať aj za extrémne zaťaženie.

HODÍ pre VŠETKY HORSKÉ BICYKLE A VEĽKOSTÍ - Vyhovuje väčšine 26, 28 a 29 palcové kolesá.Jednoducho zasuňte zadný stojan, držiak sa ľahko rozšíriť rearward.

RÝCHLA INŠTALÁCIA - v Porovnaní s tradičnými batožinové nosiče, náš výrobok jednoducho otočí klip upevnenia na sedlovka a napína s rýchloupínacou na inštaláciu.Sedlovej trubky je možné optimálne prispôsobiť pomocou priloženého príslušenstva.

Quick-release, ľahký, s reflektor zadné svetlá, vrátane strane krídla (zábradlia), s elastické laná, nastaviteľné predné a zadné pozície police, a nastaviteľná výška podpory nohy

[Hmotnosť] Čistá hmotnosť 1.225 KG

[Size] dĺžka police plocha je 55 CM, šírka je 14.5 CM, a podporné nohy môžu byť upravené do výšky asi 35-45 CM.

[Materiál systému] Vysokej pevnosti všetky-z hliníkovej zliatiny

[Vhodné Modely] 24 inch-29inch bicykle s sedla pod priemerom 33 MM, vhodné modely zahŕňajú Oyano, ATX, XTC a iné série, a mnohé tradičné horské bicykle ako Bojovník a Duke série môže byť nainštalovaný.Priemer najviac sídlo rúrky bicyklov DAHON je väčší ako 35MM, a rúrky modely ako SP8 sú príliš hrubé byť nainštalovaný.

[Príslušenstvo] 6 skrutiek, 6 orechov, 6 výplne, 4 malé podložky, 4 veľké podložky.

Často Kladené Otázky:

1. Prečo nemôže skrutku byť naskrutkovaný, keď sa obrátil na polceste?

Odpoveď: Pretože to je non-slip matica s gumový krúžok vo vnútri, to nebude zase pri pol-twist, ale ako dlho, ako je to obrátil tvrdo, to bude stačiť na preraziť gumový krúžok.Tento druh skrutka nie je jednoduché proklouznout sa po inštalácii.Veľmi bezpečný.

2. Koľko si tento pult nosiť?

Táto polica 671-09 a obchodu 620-09 sú pomerne silné a majú pomerne veľkú záťaž medzi quick-release police sú v súčasnosti na trhu.Vysoká nosnosť (25 kg)

Farba:Čierna

Materiál:zliatiny

Veľkosť:55x14cm

Obsah Balenia:

1 * bicykel zadné rack

6 * skrutka

6 * Matica

6 * Výplň

4 * Malé dištančné

2 * veľké dištančné

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Kapacita (Zaťaženie) : 50
  • Pôvod : Kontinentálna Čína