Vystupoval
Kaktus Vianočný Stromček Rozsvieti Vianočný Kaktus Vintage Živice Vianočný Kaktus Nosenie Na Vianoce Domov, Stolné Dekorácie Ružová
0 Recenzie Produktov
€19.89
€16.30
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a5489

1. Kvalitný Materiál: Tento svetelný kaktus je vyrobená z prírodnej živice a je trvalé.Vianočný kaktus sa zapôsobiť na svojich priateľov, ktorí ako kaktusy.Bez vody nie je potrebné.

2. Jedinečný Štýl: Tento úžasný vianočný stromček kaktus je jedinečný vziať na klasické keramické vianočné stromčeky a prináša späť spomienky klasické Vianočné výzdoba z minulosti.Tento stôl vianočný kaktus oživia akýkoľvek priestor a poskytnúť zábavu a sofistikovaný vzhľad v rovnakom čase.Keramické Vianočné Stromčeky sú ideálny darček pre každého, kto sa na vašu dovolenku nákupný zoznam!

3. Osvetlené Keramické Vianočný Kaktus: Osvetlené Vianočný Kaktus Šťavnaté je potrebné mať pre vašu dovolenku decor!Tento Vianočný Kaktus Rastlín je ideálny pre stolové dosky, mantels, kuchyne, spálne, foyers, krby, kúpeľniach a všade tam, kde potrebuje niečo extra pre dovolenku.

4. Vysoko Lesklý Povrch: Vianočné Klasiky falošné sukulentných rastlín prísť vysoko lesklý povrch, aby sa vaša dovolenka dekor.Pár s našimi keramické succulents, palmy a kaktusy pre jedinečný vziať na tradičnú dovolenku dekorácie.Tento román, pre-lit kaktus je ideálny doplnok do vašej dovolenky decor!

5. Nádhernú Vianočnú Atmosféru: Vychutnať si tento krásny Vianočný Kaktus a Vianočné sviatky.Stolový Vianočný Kaktus je predinštalovaný so svetlami, aby brilantný lesk a svetlé až vášho domova.

Farba:ružová/zelená

Žiarovka: náhodný farba, neakceptujú zadaný farba

Materiál:živica

Veľkosť: 13 x 17 x 7,5 cm

Obsah Balenia:

1 x Kaktus Vianočný Stromček

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : KRAFT
  • Pôvod : Kontinentálna Čína