Vystupoval
Kovové Predné Zavesenie Spojka Trailer Hitch pre 1/14 Tamiya RC Dump Truck SCANIA R620 R470 R730 LESU Auto Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€727.50
€400.13
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a8207

kovové predné zavesenie spojka trailer hitch Pre 1/14 Tamiya RC dump truck SCANIA R620 R470 R730 LESU Auto Príslušenstvo Funkcie:

100% zbrusu nový a trvanlivé

Aby váš model realistickejšie

Oblek pre 1/14 RC Tamiya traktor séria

Špecifikácie:

Materiál:Kov

Množstvo:1 sada

Farba:Strieborná

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii,platobné Podmienky dovolené byť Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, Bankovým Prevodom, a tak ďalej.

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Autokluce-presov.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

ak neviete, ako zaplatiť peniaze,

prečítajte si prosím tento link:http://help.Autokluce-presov.sk/payment_method.html

Zásielky

1.Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie,Genereally Lode von do 3-5 pracovných dní po platbe

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.ak tovar nemá žiadne otázky, budete musieť vrátiť do 7 dní, musíte zaplatiť nákladnej vaše vlastné.ak výrobok má akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ma,budem sa snažiť, aby som sa čo najlepšie úsilie o slove je pre vás.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.Po kupujúcemu a predávajúcemu zrušiť transakciu z Autokluce-presov.sk.

4. Bez Návratu služby:

Kupujúci, ktorí nákup "bez Návratu" nadpis produkty sa môžu tešiť 15-deň bez dôvodu vrátiť práva a produktov môžu byť vrátené do domáceho skladu zadarmo, a oni môžu byť vrátené, po kontrole.

Posedenie krajín: Ruska.Spojené Štáty.Španielsko.Francúzsko.Brazília.Holandsko.Izrael.Poľsko.Spojené Kráľovstvo.Južná Kórea.Nemecko.Taliansko.Kanada.Austrália.Saudská Arábia.Spojené Arabské Emiráty.Čile.Ukrajina.Portugalsko

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne Predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Upgrade Diely/Príslušenstvo : Rám
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení : Diaľkové Ovládanie
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty : Montáž
  • Nástroj Dodávky : Montované triedy
  • 1 : 14 Rozsahu RC Truck auto
  • Pre Typ Vozidla : Autá
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Odporúčame Veku : 14+y
  • Použitie : Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • Množstvo : 2
  • Materiál : Kov