Vystupoval
Peugeot 508 MK2 2019 2020 2021 2022 Semiš Kožené Dashmat Dash Mat Kryt Palubnej dosky Pad Chrániť Koberec Auto Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€63.02
€31.51
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a338395

Tento semiš dash kryt colné vhodný Pre Peugeot 508 MK2 2019 2020 2021 2022

Na hlavnom obrázku je vyrobené z kože.Ak chcete, kožené, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre pokynov, ďakujeme!!!

LHD=Ľavej Strane Disku RHD=Pravej Strane Jednotky

Pekné Textílie: Vyrobené z výborné semišu tkaniny, má bohatý vzhľad a pocit mäkké.Žiadne chemické zápach alebo materiál zápach,Vynikajúce spracovanie,vyzerajú veľmi elegantné a módne.

Panel Ochrana: skvelý spôsob, ako ochrániť vaše vozidlo na tabuli pred škodlivými UV lúčmi, ktoré môžu spôsobiť dosky na crack a fade.Tiež to môže zabrániť, aby sa nečistoty a prach z pádu na palubnej doske a blok škrabance.Ideálna voľba v extrémnych klimatických oblastiach, aby dash chladnejšie ako v lete a teplejšie v zime.

Aby riadenie Bezpečnejšie: Dash rohože pomôcť znížiť nebezpečné čelné sklo oslnenie a svetelné odlesky z protiidúce vozidlá keď idete v noci ponúkajú bezpečnejšiu jazdu.

Inštalácia V priebehu niekoľkých Sekúnd: Jednoducho miesto, pomlčka mat na hornej časti palubnej dosky.Žiadne starosti o pošmyknutia počas jazdy.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : NoEnName_Null
  • Materiál : Umelé Plyšové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína