Vystupoval
Univerzálny Auto Vankúš Na Opierku Hlavy Priedušná Pamäťovej Peny Krčný Vankúš Vysoká Kvalita Autosedačky Zvyšok Krku Vankúš Príslušenstvo Vozidla
0 Recenzie Produktov
€113.62
€56.81
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a343810

Odrážky:

1. Stabilné a Pohodlné: Tento autosedačky krčný vankúš sa dá ľahko opraviť a nastaviť polohu vankúš, tak, že nie je sklzu alebo list, zatiaľ čo budete riadiť.Mäkký a priedušný materiál umožňuje pohodlné použitie a nosenie akékoľvek miesto.

2. Správne Krku Poloha: pamäťovej peny auto vankúš sa môže pochváliť 3D ergonomický dizajn, ktorý podporuje správne držanie tela, zmierňuje nepríjemné pocity na dlhé disky, a uvoľňuje unavené svaly.Pevne podporuje krku, ramien a hlavy pre maximálnu relaxáciu a pohodlie počas jazdy.

3. Jedinečný Komfort: pamäťovej peny a priedušná textílie to auto krčný vankúš zachovať tvar a komfort.Nastaviteľné klipy zabrániť ovisnuté, zatiaľ čo nastaviteľná výška a elastické popruhy ponúkajú vlastné fit.

4. Zvýšenú Priedušnosť: to, Zmierniť nepohodlie a tuhosť v krku s ergonomickým dizajnom naše autosedačky krčný vankúš.Priedušná textílie a mäkké náplň, aby to musí mať cestovný doplnok pre tých, dlhé disky.

5. Krk Podpora: Dodáva výnimočné pohodlie a relax, naše autosedačky krčný vankúš sa postará o správne krku a hlavy podporu.Všeobecne kompatibilné zvyšuje svoju jazdu tým, že znižuje napätie a podporovať správne držanie tela.

Popis:

Táto pamäťová pena auto vankúš poskytuje nastaviteľná výška, nie sklzu alebo list, poskytuje pevnú podporu pre krk, ramená a hlavu.Ľahký a kompaktný materiál poskytuje pohodlné a relaxačný zážitok počas dlhých ciest.Rozlúčiť sa nepríjemne, auto jazdí s týmto musí mať príslušenstvo!

Špecifikácie:

1. Meno: Automotive opierky hlavy, bedrová podpora

2. Vonkajší materiál: Syntetické vlákna

3. Vnútorný materiál: Pamäťovej peny

4. Štýl: Jednoduchý štýl

5. Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1pc*autosedačky krčný vankúš

1pc*Bedrová podpora vankúš

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Syntetické vlákna
  • Plniaci Materiál : Syntetické vlákna
  • Pôvod : Kontinentálna Čína