Vystupoval
USB LED Hub Nabíjačka Multi Port & stredovej Konzoly Organizátor Náhradné Diely Pre Tesla Model 3 Model Y 2021 2022 2023 Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€33.35
€18.34
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a344398

[Integrované Plnenie & Storage]Pre Tesla Model 3 Model Y Príslušenstvo s USB rozbočovač nie je iba kompatibilné dokovacej stanici, ale aj v stredovej konzoly organizátor zásobník, poskytuje pohodlné skladovanie a tesla telefónu nabíjačku.

[Pohodlný a Efektívny]USB Hub & stredovej Konzoly Organizátor je perfektný doplnok pre váš Model 3 Model Y Príslušenstvo, poskytuje rýchle nabíjanie, LED svetlo, a magnetické sacie dizajn, ktorý sa dá použiť jednotlivo alebo spoločne.

[Rýchle Nabíjanie & LED Svetlo]Tesla auto usb nabíjačka multi port s 2 Typ C porty a 2 USB-A prístavy, toto 4-v-1 rozbočovač USB kábel úložný organizátor podporuje rýchle nabíjanie až 27W.LED osvetlenia okolitého prostredia kruhu umocňuje atmosféru vášho Modelu 3 a poskytuje svetlo v noci.

[Ideálny Obutie & Easy je Inštalácia]stredovej Konzoly Organizátor je špeciálne navrhnutý pre centrálne ovládanie rozhranie Model 3 Model Y 2021 2022 2023, zabezpečuje vynikajúcu priľnavosť.Je vyrobený z odolného ABS materiálu a je jednoduchý na inštaláciu, umožní vám lepšie využiť váš úložný priestor.

Farba:čierna

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1x stredovej Konzoly Organizátor

1x USB LED Hub

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Tvar : Námestie
  • Materiál : ABS
  • Štýl : bez Veka
  • Druh : Indukčné Typ