Vystupoval
Svetlo Na Bicykli LED Baterka Svetlo na Bicykel Nastaviť Svetlá na Bicykel Power Bank 4-V-1 Horn Predné, Zadné stropné Svetlá Nepremokavé Cyklistické Telefón
0 Recenzie Produktov
€15.59
€10.44
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • a353109

Náš Bicykel Predné Svetlo je ideálnym riešením pre všetky cyklistické nadšencov.Svetlo prispôsobuje rôznym podmienok cestnej premávky a vodič-riadený reproduktor zabezpečuje bezpečnosť pri jazde.S jeho nezávislé nabíjanie a vybíjanie rozhranie, to šetrí miesto a je vhodné použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Okrem toho, to je odolný proti poveternostným vplyvom, zabezpečenie vášho jazda na bicykli je príjemné bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Špecifikácia:

Názov produktu: 4 v 1 Horn Držiak Svetlometu

Produkt farba: čierna, červená, čierna, modrá, čierna

Veľkosť produktu: (cca.) 14*5.2 cm/5.51*2.05 palcov

Hmotnosť výrobku: 213g

Produkt materiál: ABS+silikónové

Lampa guľôčky: 3*čítanie perličiek

Jas: 400 lumenov

Režim: Zvýraznite - Stredná - Strobo

Batéria: lítiová batéria 2400mAh

Nabíjanie: cez USB

Roh: 130 decibelov s 5 zvuky

Pouţiť: Šírka 7-9 cm/2.76-3.54 palcov mobilný telefón

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Zoznam:

Reflektor*1

Veľké, stredová rozpera*1

Nosník rozperný*1

Držiak*1

USB nabíjací kábel*1

Horn tlačidlo*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ďalšie Funkcie: Zostaňte v bezpečí počas noci jazdí s našimi Bicykli Osvetlenie Pre Nočné Jazdenie.Jeho 4-v-1 dizajn kombinuje auta, svetlo, mobilný telefón majiteľa, power banky, a horn - všetko v kompaktnom prevedení, ktorý šetrí priestor.Využite svoje multi-purpose funkcie pohodlne zlepšenie vášho zážitku.

2.Vysoký Jas: Vybavené tri lampy hlavou dizajn, tieto bicykli svetlá dodať bezkonkurenčné viditeľnosť na akomkoľvek teréne.90-stupňové nastaviteľné svetlo vedúci 400 lúmenov vysoký jas poskytuje jasný výhľad na cestu.Ideálny pre prispôsobenie na rôzne podmienky na ceste počas nočnej jazdy.

3.Drôt-Riadený Reproduktora: Získať ideálny zvuk skúsenosti s našimi Bicykli Osvetlenie pre Nočné Jazdenie.Dlhým stlačením tlačidla môžete prepínať medzi 5 rôznych zvukových režimov s výkonným drôt-riadený reproduktor, ktorý produkuje 130-decibel hlasitosti.Jazda s väčšou dôverou v tme a nikdy kompromisu na kvalite zvuku znova.

4.Odolné prevádzkový Čas: Udržať vaše zariadenia spoplatnené pri jazde v noci s našimi Bicyklov Svetla.Sa môže pochváliť nezávislé nabíjanie a vybíjanie rozhranie, tento výrobok slúži ako napájanie banka s obrovským batéria 2400mAh.Nabíjať mobilné telefóny alebo iné zariadenia USB vonku.

5.Vynikajúci Materiál: Tieto poveternostným vplyvom bike svetlá sú vyrobené s odolné, oteruvzdorné materiály a ABS, utesnené shell.Spoľahlivé osvetlenie nebude ľahko deformovať alebo poškodiť, zabezpečiť bezpečnú a pohodlnú jazdu v každom počasí.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Predné Svetlo Na Bicykel
  • Pôvod : Kontinentálna Čína