Vystupoval
Skrutkovač Nástroj Nastaviť Množina Skrutkovač S Magnetickým Domácnosti Multifunkčné Dve Spôsob, Ako Proti Opotrebeniu Legovanej Ocele Tool Kit Pre Práce
0 Recenzie Produktov
€24.12
€12.05
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a394659

Odrážky:

1.Pohodlné Nastavenie: Tento račňový systém otáčania skrutkovač set obsahuje všetko, čo potrebujete pre rôzne práce z domova zlepšenie, aby sa spotrebič opraviť.Dodáva sa s rôznymi doplnkami, ktoré môžu vyhovovať vašim rôzne účely.

2.Výkonné Funkcie: Tento račňový systém otáčania množina skrutkovač má magnetickú špičku, ktorá poskytuje lepšie uchytenie na skrutku a zabezpečuje prenos krútiaceho momentu.To tiež umožňuje inštaláciu jednoduchšie a rýchlejšie.Skrutkovač nástroj nastavenie zvládne rôzne úlohy s jej výkonné funkcie.

3.Pracovať s Dôverou: Na račňový systém otáčania skrutkovač kit má gumené hriadeľ na rukoväť, ktorá vám dáva istotu a pohodlie.Rukoväť je ergonomická a non-sklzu, takže môžete pracovať s ľahkosťou a kontroly.Rukoväť je tiež postavené na posledný, a vydržať akúkoľvek výzvu.

4.Robustný Auta: Tento račňový skrutkovač súprava je vyrobená z odolného legovanej ocele s vynikajúcou materiálu, ktorý zabraňuje deformácii.To podlieha prísnej kontrole kvality, aby sa zaručujú dlhú životnosť.

5.Univerzálne a Pohodlné: Či už ste inžinier, inštalátor, alebo opravovňa, to račňový skrutkovač nastaviť budú spĺňať vaše potreby.To je široko používaný pre domáce každodenné použitie, a môže sa zmestili rôzne skrutky.Pre vašu spokojnosť.

Popis:

Tento račňový skrutkovač set je ideálny pre inštalatérov, ktorí potrebujú opraviť rôznych spotrebičov.Tip každého skrutkovač je navrhnuté tak, aby poskytovali lepšie uchytenie na skrutku, zabránenie preklzávaniu a poškodenia.Rukoväť používa gumené hriadeľ, ktorý je pohodlné na držanie a nie ľahko deformovať.

Špecifikácia:

1.Názov Produktu: Račňový Skrutkovač Nastaviť

2.Produkt Materiál: Chróm-vanád legovanej ocele

3.Produkt Farba: Oranžová, sivá

4.Veľkosť produktu: 19*3 CM/7.48*1.18 V (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Račňový Skrutkovač Nastaviť

Poznámky:

1.Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2.Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Skrutka Hlavy Typu : 8-Bod
  • Materiál : Legovanej Ocele
  • Druh : Množina Skrutkovač
  • Funkcie : Dvojité Hlavu
  • Číslo Modelu : Skrutkovač súprava náradia
  • Názov Značky : PW NÁSTROJE
  • Magnetické : Áno
  • S Rukoväťou, Alebo Nie : Áno
  • Pôvod : Kontinentálna Čína