Vystupoval
Predné Dvere Vianočný Veniec Krytý Vonkajší Veniec S LED Svietidlo Ratan Holly Tkanie Veniec Pre Spálne Predné Dvere na Stenu
0 Recenzie Produktov
€17.91
€12.54
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a408614

Premeniť váš predné dvere s našimi Vianočný veniec s svietidla.Vyrobené z PVC Ratanu, umelé kvety, stuhy, a holly tkanie, pridáva niektoré zábavné Vianočné dekorácie, zatiaľ čo vyžaruje silný duchu Vianoc.Nie je ľahké poškodenie, tento veniec je zaistené dlhodobé použitie.Kúpiť teraz a pozdvihnúť vašu dovolenku dekor hra!

Špecifikácie:

Názov: LED Umelý Vianočný Veniec

Veľkosť: asi 30*30 cm/11.81*11.81 palcov

Materiál: ABS

Hmotnosť: cca 350 g

Balenie Zoznam:

1pc*Veniec

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Okrem: Tento Vianočný veniec je navrhnutý tak, aby zachytiť podstatu prázdnin.LED svietidlo rozsvieti na jeho slávnostné dizajn a pridáva niekoľko zábavu pre svoje Vianočné ozdoby.

2.Slávnostné Osvetlenie: Osvetlenie vaše ruky s svietidla dekorácie na tento Vianočný veniec.Beh na 3 tlačidlo bunky batérie, je to jednoducho vymeniť, keď je to potrebné, a poskytuje dlhotrvajúci výkon.Nie je potrebné hľadať v blízkosti zásuvky - pohodlné osvetlenie je na dosah ruky.

3.Vianočné Čaro: realistický PVC ratanu, umelé kvety, stuhy, a holly tkanie v tento Vianočný veniec vytvoriť farebný displej.Žiariace svietidla zvyšuje dovolenku fandiť na stenu alebo dvere, ideálne pre vnútorné a vonkajšie dekoratívne.

4.Pozdvihnúť Váš Vianočný Dekor: Hrajú vynikajúce materiály, ktoré sú veľmi trvanlivé a odolné proti poškodeniu a vyblednutiu, to podsvietením LED Vianočný veniec je ideálny pre opakované použitie.Dodáva elegantný nádych a robí váš útulný domov.

5.Bezdrôtové a Umelé: Pozdvihnúť váš Vianočný dekor s našimi silnými Vianočný veniec, vhodné pre všetky príležitosti a vydrží pre ročné obdobia prísť.Môžete dať na vaše dvere, balkón, výhľad do záhrady, alebo kdekoľvek.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Tvar : Kolo
  • Materiál : BAVLNA
  • Pôvod : Kontinentálna Čína