Vystupoval
Krava Ornament Roztomilý Kreslený Krava Vianočný Strom Ornament Vianočný Strom Ornament Taška Prívesok Domova Vianočné Ozdoby
0 Recenzie Produktov
€10.26
€5.13
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • a420333

Popis:

Pridať niektoré hravé kúzlo na váš Vianočný stromček alebo auto zrkadlo s našimi roztomilý krava ozdoby!Vyrobené s trvanlivé materiály a bezstarostný-až na-zavesiť funkciu na konáre stromov alebo spätné zrkadlá.Rôzne vzory na výber, tieto kravy ozdoby sú musia mať pre všetky milovník zvierat.

Špecifikácia:

Názov: Krava Ornament

Materiál: ironware

Veľkosť: cca 8 cm/3.15 v

Štýl: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

Krava Ornament *1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Obohatiť Zábava: Pridať náladové dotyk na Halloween, dekor s našimi nádherné ozdoby na stromček.Hrajú roztomilé krava tvary a jedinečný príslušenstvo, naše ozdoby vám pomôcť pozdvihnúť vašu dovolenku dekor a vytvoriť zábavné, hravé atmosféru.

2.Nie je Ľahké Nevyblednú: Vyrobené z kvalitných železa, tieto Halloween ozdoby na stromček zabezpečiť hladký a odolný povrch, zatiaľ čo zostávajúce ľahký v hmotnosti.Ich fade-odolný funkcia prispieva k ich kúzlo, uistite sa, že strašidelné zábava trvá rok čo rok.

3.Výber perfektný Darček: Transform your Halloween strom do strašidelné ríši divov s našimi 8-10 cm Halloween ozdoby na stromček!Bez námahy zavesiť ich na konáre stromov a darčekové ich ako ideálny party láskavosti pre obe Vianoce a Halloween.Každý ornament prichádza s reťazec pre jednoduchú inštaláciu.

4.Všeobecne Platné: Zavesiť Halloween Ozdoby na Stromček ako Auto Zrkadlo Prívesok alebo v Taške Prívesok, Tiež Skvelé Vianočné Dekorácie.Pridať slávnostné kontakte s touto univerzálne a multi-funkčný produkt.

5.Rôzne Možnosti: Zvýšiť Halloween, dekor s náš dom-tematické ozdoby na stromček.Nájdite svoje obľúbené z výberu roztomilý kravy a pridať jedinečný dotyk na vaše Vianočné a zimné strany.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : BAVLNA
  • Elektronické : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Príležitosti : Eid al-Fitr